Elektroninen urheilu on hyvin nopeasti kasvava toimiala

Nuorista ylivoimaisesti suurin osa pelaa ja yhä useammin myös kilpaa.
Osasta kilpaa pelaavista tulee myös ammattilaisia.

Raahe esports Academyssa tuemme opiskelijoita sekä suorittamaan toisen asteen tutkinnon että pelaamaan halutessaan myös kilpaa samaan aikaan.

Opiskelijoidemme tukena on moniammatillinen ja poikkitieteellisesti koulutettu ammattilaisten verkosto, mikä mahdollistaa turvallisen, vastuullisen ja kehitystä tukevan kilpapelaamisen.

Raahe esports Academy on myös Suomen elektronisen urheilun liiton (SEUL ry) jäsenyyden kautta aktiivinen alalla vuoropuhelua käyvä koulutustoimija. Seuraamme aktiivisesti alan parhaita käytänteitä ja tieteellisiä alaan liittyviä julkaisuja.

SEUL ry:n kokoamia suomenkielisiä esports-aiheisia julkaisuja pääset lukemaan täältä >

Opiskelijoidemme tukena ovat:

  • kilpapelaamisen huipulla oleva lajitaitovalmennus
  • opintopsykologi
  • kuraattori
  • kasvatusohjaaja
  • erityisopettaja
  • opintotoimisto ja opiskeluhallinto
  • pedagoginen henkilöstö.

 

Kysythän lisää. Kerromme mielellämme!

Ulkopaikkakunnalta muuttaville opiskelijoille järjestämme paikallisen asuntosäätiön kautta huokean ja laadukkaan asumisen, nopeilla verkkoyhteyksillä. Pääset asumaan laadukkaaseen ja valmiiksi kalustettuun soluasuntoon. Voit hakea asuntoa suoraan Raahen Seudun Asuntosäätiön  verkkosivujen kautta. Pyydä opintotoimistosta todistus, että sinut on hyväksytty perustutkinto-opiskelijaksi oppilaitokseemme.

Jos sinut on valittu perustutkinto-opiskelijaksi ja muutat seutukuntaan Raahen seutukunnan ulkopuolelta, voit hakea oppilaitokselta harkinnanvaraista laite- ja opintovälinetukea. Tuen suuruus on korkeintaan 80 € / opintokuukausi.
Kysy lisää opintotoimistosta, opintotoimisto@rpkk.fi.

Opiskelijana voit olla oikeutettu saamaan asumistukea Kelalta. Lue  asumistuen saamisen kriteerit ja muut lisätiedot Kelan sivulta: www.kela.fi/yleinen asumistuki
Kelan sivulta löydät myös laskurin, jonka avulla voit arvioida saamasi tuen määrän, siirry Laskuriin.

Hakeminen esports-erikoistumisen mahdollistaviin ammatillisiin perustutkintoihin on avoinna! Täytä tiivis hakemus seuraavasta linkistä avautuvalla sivustolla. Muistathan myös yhteishaun!

Raahe esports Academyn toiminnasta vastaavat:

 
RPKK
Raahen lukio