Tule opiskelemaan Raaheen!

Raahessa kaikki on lähellä. Pääset nopeasti perille niin kävellen kuin polkupyörälläkin. Jos käytössäsi on jokin muu ajoneuvo, ilmaisia parkkipaikkoja riittää.

Raahessa on mahdollista harrastaa monipuolisesti. Seuroja, halleja, saleja, ryhmäliikuntaa ja salivuoroja on tarjolla. Nuorisotoimella on useita nuorisotiloja, nuorisokahvila ja skeittihalli. Nuorisotoimi järjestää myös maksutonta matalan kynnyksen toimintaa liikuntakokeilujen muodossa. Vuosittain järjestetään liikunnallisia retkiä muun muassa vaeltamaan ja laskettelemaan.

Kaikki on lähellä, niin myös luonto. Laajat ja kiinnostavat retkeilyreitistöt, lenkki- ja pyöräilymaastot ja upea saaristo ovat kaikki opiskelijan ulottuvilla.

Jos olet kiinnostunut musiikista tai muusta kulttuurista Nuori Kulttuuri -toimintaa järjestetään seutukunnallisesti kolmen vaihtuvan teeman ympärillä, jotka ovat MOVES, SOUNDS ja TEATRIS.  Paikkakunnalta löytyy myös Raahen musiikkiopisto, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet harrastaa musiikkia.

Pekanpäivien aikaan järjestetään perinteinen RaatiRoll-kulttuuritapahtuma, jossa nautitaan livemusiikista ja mukavasta tekemisestä Raahen kesässä.

Jotta varmasti löydät perille, tässä sinulle vielä Raahen tarkat koordinaatit:
64° 41′ 15.84″ N, 24° 28′ 41.78″ E.

Käy katsomassa VisitRaahe-sivusto ja kaupungin tarjoamat nuorisopalvelut.

Raahe esports Academyn toiminnasta vastaavat:

 
Raahen lukio
RPKK