Kilpapelaaminen on työ, jota seuraavat kymmenet miljoonat fanit ympäri maailman. Elektronisen urheilun toimialalle on syntynyt yli miljardin euron toimiala. Valmennamme, opetamme ja luomme puitteet, jotta Raahessa voidaan menestyä esportsissa.

Käynnistämme akatemian toiminnan syksyllä 2020. Voit hakeutua mukaan esports-erikoistumisen mahdollistaviin liiketoiminnan tai tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoon ympäri vuoden.

Raahe esports Academyn toiminta koostuu kolmesta osasta:

  1. Tarjoamme urheiluakatemian kautta kilpapelaajille mahdollisuuden harjoitella ja kilpailla samanaikaisesti toisen asteen opintojen kanssa.
  2. Koulutamme toisen asteen opiskelijoita menestymään uudella nopeasti kasvalla toimialalla myös kilpapelaamisen ulkopuolella.
  3. Tarjoamme paikallisille nykyisille ja uusille urheiluseuroille mahdollisuuden käynnistää esports-toimintaa tarjoamalla puitteet kilpapelaamiselle.

Alkuvaiheessa kouluumme tulee CS:GO-kilpapelijoukkue, joka osallistuu turnauksiin. Tarjoamme kilpapelaajille sekä lajitaitoon että fyysiseen, sosiaaliseen ja psyykkiseen toimintakykyyn ammattimaista ohjausta ja sparrausta.

Avaamme syyskuussa 2020 esports LAB -koulutustilan, joka on sopimuksen mukaan kolmansien osapuolien käytössä.

Kaikki perustutkinto-opiskelijamme ovat vapaita valitsemaan esports-opintoja osaksi vapaavalintaisia opintojaan, ja voivat erikoistua muun muassa kokonaisuuksiin: esports landscap, myynti ja markkinointi elektronisessa urheilussa, sisällöntuotanto, kilpapelitapahtumien järjestäminen ja joukkueen johtaminen.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä seuraavien kumppaneiden kanssa:

 
Raahen lukio
RPKK